Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.A könyvtár ajánlója 2022. január 5. - 600. hírlevél - Zalai Hírlap a könyvtár 2021-es évéről - Vigyen magával okostelefonján kanizsai olvasnivalókat


Kedves Olvasó!

600. hírlevél

12 év könyvtári történéseit mutatja be heti hírleveleink sorozata. Ha ennek az időszaknak az összes levelét szeretné megtekinteni, akkor a kapcsolat.nagykar.hu honlapunkat látogassa meg.
 
Jó böngészést kívánunk.

A Zalai Hírlap a könyvtár 2021-es évéről kérdezte a könyvtár vezetőjét

Kattintson többször a képre a megfelelő betűméret érdekében!

Kölcsönözzön, vigyen magával okostelefonján kanizsai olvasnivalókat

Könyvek kölcsönzésekor szívesen megmutatjuk azt, hogy okostelefonján hogyan vihet haza könyvtárunkból kanizsai témájú olvasnivalókat, ha még otthoni gépén nem szokott rá könyvtárunk tartalmainak böngészésére.

Tessék választani! (A képekre kattintva egy-egy képernyőképet kaphat példaként a használatra, az alattuk lévő linkre kattintva pedig egyes gyűjteményeinkhez juthat.)
 

Zalai Közlöny

Nagykanizsai iskolai értesítők

Hol-mi könyvforma

A Nagykanizsa Monográfia kötetei

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel@nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél