Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.A könyvtár ajánlója 2021. január 27. - Kérés e-mailben a katalógusról - Podcast a környezettudatosságról


Kedves Olvasó!

Könyvtárunk 2021. február 1-ig biztosan zárva tart.

Korlátozott szolgáltatásaink ezen időszak alatt is működnek. Várjuk kéréseit e-mail-ben az olvasnek@nagykar.hu címen, vagy a +36306287264-es telefonszámon, munkanapokon 8–16 óráig.

Amennyiben az olvasnek@nagykar.hu címünkön keresztül szeretne olvasnivalót kérni, a katalogus.hivk.hu oldalon írja be, mit keres, majd a találatok közül pipálja be az Önnek megfelelőt! A felül lévő Start gombra kattintva annyiszor ismételje meg a műveletet, ahány különböző könyvet kér, végül a fenti Polcom gombra kattintva kimásolhatja a kész listát levelébe:

Az összeállított könyvcsomagokat a megbeszélt időpontban könyvtárunk bejárata előtt veheti át, ugyanakkor adhatja vissza az Önnél lévő könyveket is.

Külön szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy csak a kikölcsönzött könyvek visszahozatalára is van lehetőség hétfőtől csütörtökig 10–12 és 14–17 óráig!

Megjelent könyvtárunk ötödik podcast beszélgetése, melynek témája a környezettudatosság

A könyvtár működése a környezetvédelem jegyében:

  • cél a könyvtárhasználók szemléletváltásának előmozdítása

Csatlakozás a „Passzold vissza tesó” című programhoz:

  • használt mobiltelefonok gyűjtése
  • a mobiltelefonok alapanyagául szolgáló fémek bányászata rendkívül káros hatású: emberszabású majmok élőhelyének veszélyeztetése, helyi bűnszervezetek tevékenysége
  • interjú Kádár Andrással, a Jane Goodall intézet magyarországi főtitkárával

Könyvajánló:

Együttműködés a nagykanizsai IMRO DDKK Kft-vel:

  • interjú Musits Róberttel
  • környezettudatos viselkedés és szemléletformálás gyerekeknél és felnőtteknél
  • klímastratégia Nagykanizsán

További hasznos linkek a témával kapcsolatban:

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel@nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél