Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

 

Családi olvasással segíteni másokon

A könyvtár családi játékában résztvevők meg tudják ezt tenni. Ha a www.azolo.hu segítségével az olvasmányokhoz készült kérdésekre válaszolnak, akkor pontokat gyűjtenek, melyet a program rögzít. A könyvtár pedig pénzadományokat gyűjt, hogy ennek a pontversenynek a győztesei minél nagyobb adományt adhassanak át a Szeretetfa állítóinak, akik az adományt rászorulók segítésére használják.

Felhívásunk erre a képre kattintva jól olvasható.

Segítség a játékhoz:

Korábbi leveleinkben (itt elérhető az összes) egy-egy azolós könyvet bemutattunk.

1500-féle könyvből lehet válogatni Azolo keresője segítségével.

A Könyvek korosztály szerint felirat alatt iskolai évfolyamonként külön gazdag ajánlólistát is találunk.

A gyerekkönyvtárunkban Azolo könyvei külön jelölést kaptak.

Sőt, Azolo bank feliratú polcunkon olyan könyvek vannak, amelyekből egyszerre több példány is kölcsönözhető, így a család több tagja egyszerre tudja olvasni ugyanazt a könyvet.

 

* * *

Szeretetfa a könyvtárban

Karácsonyi hangulatot árasztva már itt magasodik a könyvtárban a Szeretetfa. Felállításakor sokan gyűltünk össze. A híradásokat és képes beszámolónkat ajánljuk figyelmébe.

Zalai Hírlap (kattintson a képre az olvashatósághoz)

Kanizsa TV

Képes beszámolónk

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél