Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.A könyvtár ajánlója 2021. szeptember 22. - Határidőnaplóba valók - Személyes találkozó Vig Balázzsal - Népi kerámia kiállítás - Csütörtököt mondunk? - Kint voltunk a Kultúr Korzón


Kedves Olvasó!

Határidőnaplóba valók

Olyan közel kerültünk évfordulós programjainkhoz, melyeket együtt szeretnénk tölteni olvasóinkkal és a város polgáraival, hogy érdemes a határidőnaplóba feljegyezni őket.

Kattintás után a jól olvasható változatot láthatja.

Személyes találkozó a szerzővel
 
Vig Balázs, gyermekolvasóinak kedves szerzője 2021. szeptember 28-án, kedden 17-18 óráig személyes találkozásra várja olvasóit a Halis István Városi Könyvtár gyermekkönyvtárában.
 
Vig Balázs négy könyvéről is találhatók kérdések az azolo.hu-n, levelünk oldalsó sávjában találja őket.
 

A Zalai Hírlap híradása

Képes beszámolónk

Csütörtököt mondunk? Igen, csütörtököt mondunk!

Minden csütörtökön érdekességek a Hevesi könyvtárban.

A képre kattintva jól olvasható változathoz juthat.

Már a csütörtöki programjaink közzététele után azonnal többen jelentkeztek az időpontokra. Kérjük, előre jelezze megjelenési szándékát telefonon (20 / 457 1373), mert nagyobb számú jelentkezés esetén is szeretnénk felkészültek lenni a foglalkozások megtartására.

A keleti városrész könyvtárának programja sok lépcsőházban olvasható, ez látszik a fenti képeken. Ha szeretné, hogy az Ön lépcsőházában is olvasható legyen, kérjük, hogy plakátunkat kinyomtatva ragassza ki saját lépcsőházában! Köszönjük.

Ha a kirakott szórólapról az info##kukac##nagykar.hu -ra képet küldene, akkor könyvtárunk is gazdagodna.

Köszönjük!

Kint voltunk a Kultúr Korzón

Nagy örömmel segítettük, hogy a kezdeményezés minél többeket elérjen. Öröm volt látni, hogy könyvek újra gazdára leltek, a gólyalábak lábra keltek, és sokaknak okozott örömet a könyvtári könyveinkből vett idézetek olvasása, a régi fegyverekkel való ismerkedés és a meridián torna. Mindezek jól láthatók képes beszámolónk felvételein.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél