Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.A könyvtár ajánlója 2022. július 20.

Kedves Olvasó!

A Kálvin téri könyvtárban két hét szünet

Főépületünkben a következő két hétben szünetel a szolgáltatás. A Hevesi utcai és kiskanizsai fiókkönyvtárainkba várjuk olvasóinkat.

Egész nyáron akár heti több alkalommal kávézási lehetőség a könyvtárban

A szünet előtti utolsó nyitvatartási napon (2022. július 22. 10–13 óráig) is várjuk kávézni, amin a Napfény Egyesület tagjai várják a kávézókat, a szünet utáni első alkalommal pedig 2022. augusztus 9-én, 13–15 óráig várják a Kórházas lányok.

További kávézási alkalmak listája honlapunkon

Hírlevelünkre reagált olvasónk

Örömünkre és meglepetésünkre egy eddig fel sem merült szempontra hívja fel figyelmünket olvasónk rövid megjegyzése heti hírlevelünkre. Alapvetően a városban élők rendszeres könyvtári tájékoztatására szántuk – sok kanizsai vonatkozással és tartalommal – a már egy évtizede küldött heti üzeneteinket. Azt azonban most tapasztaltuk meg, hogy a városhoz és az országhoz való kötődés egyik lehetőségét is megteremtettük távoli tájra került érdeklődőink számára. Köszönjük hírlevelünket rendszeresen megtekintő olvasónk kedves és szívet melengető szavait és azt is, hogy finom érzékkel felhívta figyelmünket erre a jelenségre.
„Örülök, hogy Magyarország egyik legjobb vidéki könyvtárának vagyok tagja. Köszönöm munkájukat. Így külföldön élve sem esek ki a hazai kulturális vérkeringésből Önöknek is köszönhetően.”
 
Eddig megjelent, 600-at is meghaladó hírlevelünk mindegyike itt érhető el: kapcsolat.nagykar.hu

Egy kisfilmet ajánlunk

A Zala Megyei Értéktár c. kisfilm minden zalai és kanizsai számára érdekes lehet, a filmben egy pillanatra felvillan könyvtárunk is a sikeres sakkozás említése során a film utolsó részében.

 

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel@nagykar.hu címre!

Az összes eddigi hírlevél