Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

JÖN A MIKULÁS! Érdemes telefonon vagy e-mail-ben kölcsönzést kezdeményeznie. Karácsonyig minden kölcsönzött könyvcsomagban a könyvek kérője egy papírból készült meglepetést talál. A Mikulásunk adja az elsőket. A képeken Mikulás kanizsai könyvtáros segítői dolgoznak.

  

* * *
 
legfrissebb ismeretterjesztő könyveinket is figyelmébe ajánljuk. Továbbra is várjuk kéréseit e-mail-ben az olvasnek##kukac##nagykar.hu címen, vagy a +36306287264-es telefonszámon, munkanapokon 8–16 óráig.
 
    
A képekre kattintva megnézheti közelről a legfrissebb könyveket.

* * *

Megkínálna minket egy idézettel?

Könyvtárunkban nagy népszerűségnek örvend a „Megkínálhatom egy idézettel?” kezdeményezésünk. Sajnos a járvány miatt most nem találkozhatunk személyesen, de arra buzdítjuk, hogy küldje el kedvenc könyv idézetét, mi megosztjuk őket a könyvtár hivatalos felületein, és az „idézetes kosarunkba” is bekerülnek. Idézetet az alábbi link segítségével tud nekünk küldeni.

Idézet beküldése

* * *

Könyvtári reklám

Könyvtárunk ruhatári jegyeinek megújulását Ön is támogathatja. Egyesülete, cége reklámozásával megjelenhet a most készülő fa könyvtári biléta hátoldalán. Kérjük, hogy amennyiben felkeltettük érdeklődését, az alábbi elérhetőségek egyikén jelentkezzen 2020. december 15-ig.

 

Telefonszám: 0620/9294240

e-mail: benke.daniel02##kukac##gmail.com

* * *

Halis podcast második rész

Youtube csatornánkon elérhető podcastunk második adása – A zene művelése és fogyasztása címmel.

* * *

Könyvajánló

Adam David Russ: Véreb egyenruhában — Benke Dániel ajánlásával

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél