Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.A könyvtár ajánlója 2021. október 20.


Kedves Olvasó!

1956-ról olvasnivalók a könyvtárból

A nagykanizsai eseményekre emlékező számos dokumentumunk bemutatásával emlékezünk a forradalmi eseményekre. A kiállítással „bekerített” könyvek kölcsönözhetők is. A nemzeti ünnepen természetesen most sem tartunk nyitva.

Elkezdődtek csütörtöki programjaink a Hevesi utcai fiókkönyvtárunkban

Nagy örömünkre többen is részt vettek már az első foglalkozásokon. Újabb érdeklődőket is szívesen fogadunk, a részletekről a bal oldali képre kattintva és a Kanizsa Tv híradásából tudhatnak meg többet.

Fogyatékkal élők nyílt napja a könyvtárban

A fogyatékkal élők nagy örömünkre otthon érzik magukat a könyvtárban, rendszeresen használják az akadálymentesített lehetőségeinket. Jó volt látni őket, amikor együtt töltötték a nap délelőttjén és délutánján idejüket évfordulós ünnepi programjaink részeként.

Az eseményről a Kanizsa hetilap,...

...a Zalai Hírlap,...

 

...és a Kanizsa Tv is tudósított.

Még egy évforduló

A 20 éves könyvtárpalota évfordulója, a 70 éves alapításunk mellé felsorakozott a 15 éves filmklubról való megemlékezés. Az előző levelünkben a Kanizsa Tv híradására hívtuk fel a figyelmet, most a Zalai Hírlap ismertetését mutatjuk be.

Népikerámia-gyűjtemény

A hamarosan záruló kiállításról színes összeállítást közölt a Zalai Hírlap.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél