Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Könyvtárunk 2021. március 15-ig biztosan zárva tart.
 
Bensőségesebb terekben
 
A járvány idején felhasználva azt, amit az elmúlt két évtizedben megtapasztaltunk, újragondoltuk könyvtárunk elrendezését.
 
Megfigyeltük, hogy szívesen ülnek a polcok közé a látogatóink. Itt zajlanak a személyes beszélgetések, ilyen helyre telepednek a csoportosan tanulók, itt feledkeznek bele először egy-egy frissen fellapozott könyvbe olvasóink.
 
Ezeknek a bensőségesebb együttlétet, vagy éppen személyes visszahúzódást biztosító kisebb tereknek a kialakítására törekedtünk a gyűjteményünk újfajta elhelyezésével. Ugyanazok a könyvállványok (polcok) kitartó szerelési és mozgatási munkánk eredményeként derűs, friss hangulatú, felfedezésre hívó „tájjá” alakították az eddig katonás polcozású könyvtárat.
 
Alig várjuk, hogy kiderüljön, jól gondoltuk-e.

Így jelent meg a Kanizsa Újságban a lap könyvtárunk által internetesen hozzáférhetővé tett formájának elérhetősége

Örömmel jelezzük, hogy a közzététel hasznosságáról már kaptunk használói visszajelzést.

Kitört a tavasz
 
Könyvtárosnak lenni jó
 
Régimódi történet
 
Ebédszünet idején érdemes kikukkantani a városba. Már nagykabátot és maszkot sem kell húzni. Mások is érzik a tavaszt. Kedves olvasónk éppen emeleti erkélyéről tart fogadóórát. Én is bejelentkezem az utcaszintről. Örülünk egymás látásának. Érdeklődik a könyvtár felől, majd visszalép a szobába és újságokkal a kezében lép újra a balkonra. Tudakozódik, elvinném-e a szokásos ajándékát a Halisba. (Kanizsán ritka hetilapot járat, kis idő után behozza könyvtárba, hogy minden látogatónk olvashassa.)
 
A tavaszias hangulat mellett könyvtárunk (városunk) gazdagodásának jóleső érzésével térek vissza a munkába.

Töretlen olvasóink érdeklődése a telefonos és e-mailes kölcsönzés iránt

Egyre többen használják az alábbi módszert (majdnem kétszer annyian használják, mint korábban), ezért javasoljuk, hogy kölcsönözzön ezzel a megoldással:

Amennyiben az olvasnek##kukac##nagykar.hu címünkön keresztül szeretne olvasnivalót kérni, a katalogus.hivk.hu oldalon írja be, mit keres, majd a találatok közül pipálja be az Önnek megfelelőt! A felül lévő Start gombra kattintva annyiszor ismételje meg a műveletet, ahány különböző könyvet kér, végül a fenti Polcom gombra kattintva kimásolhatja a kész listát levelébe:

Természetesen más módon megfogalmazott kéréseket is szívesen látunk.

Az összeállított könyvcsomagokat a megbeszélt időpontban könyvtárunk bejárata előtt veheti át, ugyanakkor adhatja vissza az Önnél lévő könyveket is.

+36306287264-es telefonszámon, munkanapokon 8–16 óráig ér el minket.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél