Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

A sajtóból ismertté vált intézkedések alapján könyvtárunkban a működés 2021. január 11-ig változatlan marad. Sajnos továbbra sem találkozhatunk személyesen.

Várjuk e-mail-ben és telefonon bejelentett kölcsönzési igényeit.

* * *

Meglepetést talál könyvcsomagjában!

Érdemes telefonon vagy e-mail-ben kölcsönzést kezdeményeznie. Karácsonyig minden kölcsönzött könyvcsomagban a könyvek kérője egy papírból készült meglepetést talál.

    

* * *
 
Akció, dráma, thriller, történelmi és persze romantikus könyvek is találhatóak új könyveink között. A képre kattintva nagyobban is látható könyveket is ajánljuk e-mailes és telefonos kéréseihez.
Sajnos jelenleg nem találkozhatunk személyesen, de ez idő alatt is jobbnál jobb olvasmányokkal készülünk Önöknek. Várjuk kéréseiket e-mail-ben az olvasnek##kukac##nagykar.hu címen, vagy a +36306287264-es telefonszámon, munkanapokon 8–16 óráig.
Újdonságaink:
 
 
* * *
 
Legfrissebb gyermek- és ifjúsági könyveinkhez most csak előzetes egyeztetés után juthat hozzá. Új és régebbi könyveinket kérheti az olvasnek##kukac##nagykar.hu e-mail címen vagy a +36 30/628-7264-es telefonszámon munkanapokon 8–16 óráig.
Használja ki a lehetőséget!
 
        
A képekre kattintva megnézheti közelről a legújabb könyveinket.

* * *

Megkínálna minket egy idézettel?

Könyvtárunkban nagy népszerűségnek örvend a „Megkínálhatom egy idézettel?” kezdeményezésünk. Sajnos a járvány miatt most nem találkozhatunk személyesen, de arra buzdítjuk, hogy küldje el kedvenc könyv idézetét, mi megosztjuk őket a könyvtár hivatalos felületein, és az „idézetes kosarunkba” is bekerülnek. Idézetet az alábbi link segítségével tud nekünk küldeni.

Idézet beküldése

* * *

Könyvtári reklám

Könyvtárunk ruhatári jegyeinek megújulását Ön is támogathatja. Egyesülete, cége reklámozásával megjelenhet a most készülő fa könyvtári biléta hátoldalán. Kérjük, hogy amennyiben felkeltettük érdeklődését, az alábbi elérhetőségek egyikén jelentkezzen 2020. december 15-ig.

 

Telefonszám: 0620/9294240

e-mail: benke.daniel02##kukac##gmail.com

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél