Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.A könyvtár ajánlója 2022. július 13.

Kedves Olvasó!

Jövő héten kölcsönadjuk féltettebb könyveinket is

A könyvtárunk két hetes szünetelése előtti héten, 2022. július 18–22. (hétfőtől péntekig) Kálvin téri könyvtárpalotánkból kölcsönözhet segédkönyvtári és kézikönyvtári állományunkból is.

Részletes nyári nyitvatartási rendünk

2022. július 25. és augusztus 5. között Kálvin téri főépületünkben szünetel a nyitvatartás.

200 éves évforduló és egy újabb, kanizsaiaknak fontos könyv

A város meghatározó utcájának névadója, Csengery Antal 200 éve született. Róla is szól legutóbbi kezdeményezésünk (melyről mindent elmond a Kanizsa Tv híradása és a Zalai Hírlap cikke) egyik digitálisan elérhetővé vált kötete, Károlyi Attila Nagykanizsa város országgyűlési és nemzetgyűlési képviselői c. munkája.
 
A QR-kód beolvasásával közvetlenül is letölthető okostelefonunkra a kötet.

Asztali gépen így a legegyszerűbb letölteni.

A kétszáz éve született Csengery Antalra, erre a Kanizsához kötődő nagyszerű politikusra, a szintén kanizsai kötődésű Deák Ferenc igen közeli munkatársára a Honismeret c. könyvtárunkban régtől elérhető lap legutóbbi számában megjelent írással emlékezünk. Ezt az írást ajánljuk minden kanizsai figyelmébe.

Képes beszámolónk a sajtóbeszélgetésről

Egész nyáron akár heti több alkalommal kávézási lehetőség a könyvtárban

További kávézási alkalmak listája honlapunkon

Gólyalábasok az Ördögkatlanon augusztus 2–6. között

Megjelentek az Ördögkatlan 2022. évi programjában a könyvtárunkhoz kötődő Nagykanizsai Gólyalábasok. Minden nap találkozhatnak velük a katlanba érkező kanizsai fesztiválozók is.

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel@nagykar.hu címre!

Az összes eddigi hírlevél