Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Könyvtárunk 2021. március 22-ig biztosan zárva tart, addig a telefonos és e-mail-es kölcsönzés is szünetel.
 
Levelet hozott a posta
 
Varga Zsófia, a nagykanizsai Zsigmondy Vilmos-Winkler Lajos Műszaki Középiskola hajdani igazgatója lepett meg bennünket, a Halis István Városi Könyvtár dolgozóit levelével. Jóleső érzés volt olvasni sorait. Talán Önnek, levelező partnerünknek is érdekes lesz. Ajánljuk figyelmébe, mert a könyvtári munka fontos elemére és hatására irányítja a figyelmet.
 
(Kattintson a képre az olvasáshoz!)
 
 
Napfényes olvasóhelyek
 
A járvány idején, felhasználva azt, amit az elmúlt két évtizedben megtapasztaltunk, újragondoltuk könyvtárunk elrendezését.
 
A könyvtárba járók szívesen ülnek az ablakok közelébe. Az épületünk ablakai nyitvatartási időben – 10 és 18 óra között – déli és nyugati oldalról is sok természetes fényt adnak.
 
Ugyanazok a könyvállványok (polcok) kitartó szerelési és mozgatási munka eredményeként mostantól úgy sorakoznak az épületben, hogy minél több „fényes” olvasóhelyet biztosítsanak.
 
Alig várjuk, hogy kiderüljön, jól gondoltuk-e.
 

Elérhető a Kanizsa Újság honlapunkon

Az a szám is, amelyben a könyvtár vezetőjét kérdezték március 15-ről.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél