Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

A könyvtárban már szép sikerrel szerepelt AKB (A Köztársaság Bandája2016. június 24-én (pénteken) 19 órától a könyvtár melletti Medgyaszay Ház vendégeként a Szent Iván Éji Vigasságon ad koncertet. A kanizsaiakat is soraiban tudó, országosan is ismertté vált zenekar népzene alapú modern zenét játszik. Új lemezüket most mutatják be először Nagykanizsán. Szeretettel ajánljuk őket olvasóinknak. 
* * *
 
 
 
Emlék-könyvjelzőt is kaptak a könyvtári villámcsődület résztvevői. A könyvjelző álló részére kattintva a Kanizsa TV rövidebb összefoglalója tekinthető meg a programról, a fekvő részre klikkelve pedig a részletesebb tudósítás nézhető meg.
2016. június 27-én 12:50-kor a könyvtárnál ismét villámcsődület lesz, szeretettel hívjuk Önt is!
A felhívás a villámcsődületre való részvételre előző levelünkben olvasható.
 

* * *

2016. június 24. 11 óra: Kiállítás, könyvbemutató és ismertető Göcsej és Őrség hagyományos körtefajtáiról

Szeretettel várunk mindenkit, a téma iránt érdeklődők június 29-ig tekinthetik meg a kiállítást.

* * *

Ismét javasolhat olyan könyvet vásárlásra, melyet szívesen kikölcsönözne a könyvtárból. Az újdonságokat 2016. július 4-ig tekintheti meg a Mutatvány Példányok polcain.

* * *

A legfrissebb kanizsai programok

A listában válassza a legfelső tételt!

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!