Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Az Ady utcai Kultúr Korzó hetében -- 2016. szeptember 26-tól 30-ig -- a sok játék mellé sok ajándékot is ajánlunk. Naponta 16 órától várjuk a látogatóinkat. Az 5 nap alatt 20 sorsjegyre is szert lehet tenni. Mindegyiket egy-egy játékkal lehet megszerezni. Ezeket a sorsjegyeket a kiválasztott ajándék sorsjegygyűjtőjébe kell tenni, hogy biztosan annak a sorsolásában vegyünk részt. Az a legszerencsésebb, akinek a kiválasztott ajándéka mellett csak az ő sorsjegye szerepel.
Az ünnepélyes sorsolásra -- meglepetés villámcsődülettel -- 2016. október 1-jén 10 órától kerül sor. Addig is a linkek mögött, és persze a könyvtárban is megtekinthetők az ajándékok. Az ajándékok összes értéke 100.000 Ft.

Az ajándékok 1. csoportja

Az ajándékok újabb, 2. csoportja, melyekre tehát akár egyenként is "lehet pályázni", ha a játék után kapott sorsjegyet valamelyik gyűjtőjébe teszi.

* * *

Előző hírlevelünk megtekinthető itt.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!